Opendeurweekend 9 en 10 september

Graag heten we je van harte welkom op zaterdag 9 september op onze eerste 'Feel Good' beurs.

Tussen 13u en 17u ben je welkom om kennis te maken met een heel gevarieerd aanbod aan manieren om je weer goed in je vel te voelen.

Ook kinderen zijn welkom, 

Op het programma:

gratis lezingen / demonstraties

doorlopend informatie over... <-- volledige programma zaterdag -->

Op zondag 10 september zijn er gratis proeflessen

van activiteiten die vanaf september op regelmatige basis zullen doorgaan (wekelijks, maandelijks,...).

 

* 9u30 - 11u - Voor het ganse gezin, kinderen, ouders, grootouders: Familie yoga, Biodanza voor families & mantra chanten 

 

9u30 - 11u Dru yoga wandeling

 

* 11u30-13u - Hatha yoga - Kundalini yoga - Mantra meditatie

 

* 14u - 15u30 - Yin yoga - Restorative yoga - Klankhealing 

 

* 9u30 - 16u - doorlopend: kennismaken met Reiki - korte behandelingen

 

Programma zaterdag 9 september

 

Informatiestanden

 

Peter Berden een lokale imker, geeft een demonstratie van het persen van honing, bijenwaskaarsen gieten en kruidenzalf met bijenwas maken. Verkoop van  natuurlijke producten aan eerlijke prijzen.

 

Verkoop van edelstenen - Nestorina

Info over hun helende kracht, hun  werking, gebruik en verzorging.

 

Verkoop van Feel Good boeken  (yoga, spiritualiteit,...) aan kleine prijzen.

 

Biodanza - Leen Plas

Kom kennismaken met deze Zuid-Amerikaanse dansmethode en ontdek hoe jij jouw levensvreugde en gezondheid een boost kunt geven.

Biodanza is een opportuniteit om samen te groeien en te transformeren via de vreugde en het plezier.  Het gaat over het hervinden van je natuurlijke en spontane vermogen om te bewegen.  De aanpak is bekrachtigend en aanmoedigend.  Muziek en oefeningen zijn zorgvuldig uitgekozen en na afloop van een danssessie ga je opgeladen naar huis.

Kom gerust langs voor een babbel en ik geef je graag bijkomende informatie!

 

Greet Knapen - Viropana Nature's Path

Kom kennis maken met Viropana Nature's Path en ontdek hoe je jouw energie en die van van je huisdier weer volop kunt doen stromen/in goede banen kan doen leiden.

 

Nancy Jans - House of Inner balance and harmony

Life & Soul coaching, Healy consult: analyse van je informatieveld, bloesemremedies consult,  Energetische healing, Soundhealing, spirituele workshops, meditatieavonden en relaxatieoefeningen

 

Flamine Pinky

In de Flamine Pinky Grimemobile komen Kinderen weer helemaal thuis bij zichzelf met Facepainting en handgeschilderde tattoos. De manifestiezegels voor volwassenen zijn de manifestatiekracht van intentie, net zo vloeibaar als energie zelf. Groot en klein zijn van harte welkom.

 

Sarah Spruyt, Naar de essentie van voeding www.samsarah.be

Aan mijn ayurveda standje kan je kennismaken met de ayurvedische keuken en kruiden, ontdek je wat een ayurvedische kookworkshop inhoudt, wat een ayurvedische massage is en welke ayurvedische behandelingen ik aanbied.

Kom zeker eens langs als je graag via voeding beter voor jezelf wil zorgen.

 

Jana Schoefs & Koen Snyers

Jana is transformatie- en bewustzijnscoach: www.janaschoefs.com

Koen is schrijver, intuïtief pianist, performer, reikimentor en coach: www.koensnyers.be

Aan hun standje laten levenspartners Jana & Koen je kennismaken met hun veelzijdig en laagdrempelig aanbod aan (zelfhulp)tools die meer rust, bewustzijn, zachte groei en transformatie kunnen brengen in je leven. Koen brengt ook zijn dichtbundels mee, die je hoofd tot rust brengen, je hart openen en je ziel inspireren om je hoogste potentieel tot bloei te brengen. Je kan ook live kennismaken met de ontspannende en helende klanken van Koens intuïtieve pianomuziek.

 

Kristel www.kristelnaturel.be

Kristel neemt mensen mee de natuur in om tot hun innerlijke kern te komen, zowel in groep als individueel.

Daarbuiten geeft ze ook workshops waar altijd de kern van de persoon, zijn/haar normen terug herkennen en erkennen centraal staan.

Vanaf november start ze vrouwencirkels

Mensen kunnen bij haar terecht voor een persoonlijke babbel en kennismaking op beurs. Ook verloot ze een aantal deelnames aan mijn evenementen.

Ze brengt houtgebrandde spulletjes mee. 

Zou je nog vragen hebben mag je haar ook altijd even telefoneren op het nummer 0477295029.

 

Christophe Wolfs - Chensa.be

Informatie over Osteopathie, Brainspotting, energiemeting, EFT, Shiatsu

Je kan ook terecht met specifieke persoonlijke vragen, en praktische uitleg krijgen hoe bijvoorbeeld Brainspotting, osteopathie, shiatsu of EFT in zijn werk gaat.

In de lezing zal duidelijk worden welk doel elke therapievorm heeft en op welke basis we inschatten hoe we een persoon met bepaalde klachten kunnen helpen.

In een inleiding over de body brain connection zal het duidelijk worden hoe ons brein en alle cellen in ons lichaam met elkaar communiceren, in beide richtingen, bewust en onbewust. De grenzen tussen mechanische, neurologische en biochemische interacties zullen vervagen, net zoals de grens tussen het fysieke en het mentale.

We trachten op zeer toegankelijke wijze een inzicht te geven in de wonderlijke samenwerking tussen ons lichaam en brein. Hoe dit meestal goed gaat en hoe deze samenwerking soms ook tot klachten kan leiden. Hoe werken we hiermee bij ons in de praktijk, welke therapieën ook daarbuiten kunnen u ondersteunen en wat kan je zelf doen.

Het is vooral inzicht geven in de eenheid van je lichaam, brein, gedachten en emoties, zodat je achteraf kan aanvoelen wat interessant kan zijn voor jou.

 

Isabelle alias Sunspiral

Workshops drum maken, het geven van drumcirkels, klanksessies en energetische massages.
Ik zal je op de beurs ontvangen met open hart en mijn mooie collectie van drums en fluiten die ik verkoop.

 

De Boomgaardier:

De Boomgaardier is het bedrijf van Bio-boer Ward. In zijn boomgaard in Vliermaal teelt hij hoofdzakelijk biologisch fruit en wat groenten en kruiden. Naast bio-boer is hij ook zorgboer en marktkramer. In zijn kraam vind je biologisch en lokaal geproduceerd lekkers. 
Wil je graag een eigen eetbare tuin en of uitleg bij het onderhoud? Ook hiervoor kan je bij Ward terecht. Tijdens de beurs kan je bij Ward langskomen met al je vragen over biologisch tuinieren, permacultuur, voedselbossen, enz. Er zal ook een beperkt aanbod streekproducten te koop zijn

 

vzw Mierant:

Met Mierant willen we mensen weer in verbinding brengen met de aarde, de natuur en met zichzelf.

Dit doen we door allerhande activiteiten aan te bieden, in en rond de boomgaard van de Boomgaardier.

Dit kan gaan van samen tuinieren op vrijdag namiddag, allerlei workshops, lessenreeksen en cursussen, samen koken, eten, leuke dingen doen en nog veel meer.

Tijdens de beurs kan je kennis maken met de bezielers van Mierant.

De facebooklink naar Mierant:

 

Lezingen zaterdag

  • 13u10 - Ayurveda en voeding, naar de essentie van gezondheid! - Sarah Spruyt
  • 13u 50 - Workshop of demonstratie Helend energetisch lichaamswerk, ervaar de kracht van verbinding met het universum - Nancy Jans
  • 14u30 - Bewust in je KRACHT staan als gevoelige ziel - Jana Schoefs
  • 15u10 - REIKI - Anne Verheyne - Puur Jij
  • 15u50 - Natuurlijke gezondheid en welzijn voor je (huis)dier - Greet Knapen - Viropana Nature's Path
  • 16u30 - Brain-body connection - Christoph Wolfs Chensa.be